« Összes cikk megtekintése

A tágulási tartályokról röviden

tágulási tartályLegyen szó fűtés kivitelezésről, napkollektor telepítésről, a rendszereknek vannak olyan részeik, amik elengedhetetlenek a zökkenőmentes működésükhöz. Ilyenek például a tágulási tartályok. Ezek az elemek gondoskodnak a nyomástartásról, képesek felvenni a felmelegedett víz tágulási térfogatát, és nem utolsó sorban a víztartalékot is biztosítják.
 

A tágulási tartályok kiválasztásánál nagyon körültekintőnek kell lenni. A fűtőrendszerekhez illő tartályokat nem lehet ivóvízzel kapcsolatban felhasználni, mert ezek az alkatrészek nem tesznek eleget a korrózióállóság és élelmiszertisztaság kritériumainak.
 

A választékunkban napkollektoros és fűtési rendszerekhez egyaránt megtalálhatja a megfelelő tágulási tartályt. Minőségi, megbízható termékeket kínálunk, amik hosszú éveken át gondoskodni fognak a rendszerek optimális működéséről. A termékeket kedvező áron kínáljuk a vásárlóknak, ezért anyagi szempontból is megéri bennünket választani. Amennyiben bővebb információkra lenne szüksége, bátran keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken!