« Összes cikk megtekintése

4 colos csőkút szivattyúink tökéletes megoldást nyújtanak a sportpályák locsolásához!

Legyen szó foci vagy más sportpályákról, esetükben nagyon fontos az öntözés, különösen a nyári időszakban. A jó minőségű, tömött füvön sokkal kellemesebb sportolni, ráadásul ez hozzájárul a rendezett körülmények megteremtéséhez is, ilyen környezetben pedig jobban érzik magukat a sportolók és a nézők egyaránt. Ezeket az óriási területeket nagy vízhozamú kutakkal locsolják, hiszen ahhoz, hogy megfelelő állapotban legyenek a pályák, jelentős mennyiségű öntözővízre van szükség. A locsolóvizet szivattyúk segítségével merik ki a föld felszín alól. Sok helyen ezek a készülékek már nincsenek olyan állapotban, hogy el tudják látni feladataikat. Állandó javításra szorulnak, ez pedig igencsak költséges lehet több esetben is. Amennyiben Ön is szeretné lecserélni a berendezést, és megbízható gépet keres az öntözéshez, ajánljuk figyelmébe 4 colos csőkút szivattyúinkat!
 

4 colos csőkút szivattyúk tökéletes megoldást nyújtanak a foci vagy sportpályák öntözéséhez. A készülékek ideálisak a nagy vízhozamú kutakhoz, nagyon megbízhatók, és folyamatosan gondoskodnak a megfelelő mennyiségű locsolóvízről. Használatukat nagyon egyszerű megtanulni, nagy teljesítményen működnek, és a legjobb, hogy éveken át kiszolgálják a sportklubokat, így a 4" csőkút szivattyú megvásárlására a tulajdonosok befektetésként is tekinthetnek. A készülékeket nem csupán sportpályák üzemeltetőinek ajánljuk, hanem telephelyek, ipari egységek vízellátásához is. A 4" csőkút szivattyúink bármilyen nagy vízhozamú kutakkal kapcsolatban megállják a helyüket. A termékekre két év garanciát vállalunk. Tőlünk kedvező áron vásárolhatja meg új modern, minőségi csőkút szivattyúját.
 

Fejlessze velünk telephelyét vagy sportlétesítményét, ismerkedjen meg 4 colos csőkút szivattyúink választékával, és rendelje meg azt a terméket, ami megfelel az elvárásainak! A megvásárolt készüléket igyekszünk minél rövidebb időn belül biztosítani Önnek. Ha segítséget szeretne kérni a megfelelő készülés kiválasztásához, vagy bővebb információkra lenne szüksége a 4 colos csőkút szivattyúkról, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!