« Összes cikk megtekintése

IBO MAGI keringető szivattyúk: korszerűsítés energiatakarékosan

keringető szivattyúSzeretne spórolni otthona energiafogyasztásán? Modernizálja a fűtésrendszert az IBO MAGI keringető szivattyúk egyikével, és rendelje meg a készüléket tőlünk!

Az energiaárak egyre emelkednek, a tél pedig már itt van a küszöbön, nem meglepő hát, ha Ön is elgondolkodott azon, hogy mit tehet otthona fenntartási költségeinek csökkentése érdekében. A fűtésszámla átlagos fogyasztás mellett is olyan összeg lehet, ami jelentős terhet ró a családi kasszára, komolyabb átalakításba viszont nem biztos, hogy érdemes belevágni még ezen a télen.

Mindez nem jelenti azt, hogy ki kell békülnie a magas fűtésszámlákkal, egy csekélynek tekinthető korszerűsítéssel, a szivattyú cseréjével ugyanis lényegesen csökkentheti az energiafogyasztást. Amit mi ajánlunk erre a célra, az az „A” energiaosztályú elektronikus keringető szivattyúk egyike, vagyis az IBO MAGI készülékek.

Ezek a szivattyúk lekövetik a fűtésrendszer igényeit, ez teszi lehetővé, hogy Ön is búcsút inthessen a pazarlásnak. A készülékek mindegyike kapott egy állandó mágneses motort és egy nyomáskülönbség-szabályzót, melynek köszönhetően a kapacitás mindig éppen annyi, amennyire szükség van.

A MAGI keringető szivattyúk úgy lettek kifejlesztve, hogy a felhasználók követni tudják a fogyasztást. Ha ilyen készüléket választ, Önnek is elég egy pillantást vetnie a kijelzőre, és máris megtudhatja, hogy mennyi a szivattyú aktuális energiafogyasztása.

9 üzemmódból választhat annak érdekében, hogy a szivattyú maximálisan megfeleljen az igényeknek, a beállításokat pedig egy egyszerűen kezelhető vezérlőpanel segítésével végezheti el. Az IBO MAGI keringető szivattyúk alkalmazhatóak állandó és változó átfolyású központi fűtésrendszerekben, de megállják a helyüket akkor is, ahol padlófűtés felel a kellemes hőmérsékletért.

A MAGI termékcsaládba tartozó készülékek az IBO gyártmányoktól megszokott magas minőséget és megbízhatóságot nyújtják, ami mellé ráadásul 3 év gyártói garancia jár. Ha úgy véli, hogy éppen ezt kereste, rendeljen bátran webáruházunkból, ha pedig segítségre lenne szüksége, forduljon bizalommal szakértőinkhez!