« Összes cikk megtekintése

Mélykútszivattyúk olasz minőségben, az Ön igényeire szabva

MélykútszivattyúkMélykútszivattyúk strapabíró kivitelben, megnövelt szárazonfutás elleni védelemmel, többféle teljesítménnyel! Nálunk minden igényre van megoldás!

A vízellátás és öntözés olcsó, környezetbarát megoldását jelentik a kutak. Az ásott vagy fúrt kutak azonban önmagukban még nem tudják betölteni funkciójukat, szükség van a megfelelő mélykútszivattyúk használatára is. Természetesen ahhoz, hogy a berendezések megbízhatóan működjenek és gondtalan használatot biztosítsanak, alaposan meg kell fontolni a választást.

Az IBO ITALY FP4 szériába tartozó mélykútszivattyúk rozsdamentes acélból készülnek, ennélfogva tartósak és strapabírók. Legnagyobb előnyük, hogy megnövelt szárazonfutás elleni védelemmel bírnak, amiért a DRY RUN PRO technológia felel. Az olasz mélykútszivattyúk nem csupán a hagyományos módon, vagyis függőlegesen, hanem akár vízszintesen is üzembe helyezhetők. Azért, hogy ezeket az előnyöket bármilyen alkalmazási területen ki lehessen használni, az IBO ITALY FP4 termékek 8 szériába vannak sorolva. Az A, B, D, E, F, H, L és Q szériák különböző teljesítményt jelölnek, így minden érdeklődő kiválaszthatja a megfelelő berendezést. A szállítási teljesítmény mellett értelemszerűen az emelő magasság sem elhanyagolható tényező, erre is nagy figyelmet kell fordítani a mélykútszivattyúk kiválasztásánál. Az IBO ITALY FP4 termékek gazdag választéka lehetővé teszi, hogy a háztartások mellett a mezőgazdaságban és ipari területeken is megállják a helyüket a jól megválasztott berendezések. A kulcs az, hogy a mélykútszivattyúk a környezet adottságaira és az egyedi igényekre legyenek szabva, hiszen így fognak kifogástalanul működni. A választásban mindenképpen érdemes szakember segítségét kérni, ha valaki bizonytalannak érzi magát.

Ha Ön is a vízellátó rendszer korszerűsítését tervezi, és professzionális berendezések után kutat, nálunk a legjobb helyen jár! Az IBO ITALY FP4 szériába tartozó mélykútszivattyúk megbízható megoldást jelentenek, ráadásul 3 év garanciával vásárolhatóak meg. Tekintse meg kínálatunkat, és rendeljen bátran, vagy kérje szakértőink segítségét a választásban!