« Összes cikk megtekintése

Merülő- és felszíni szivattyúk a kert öntözéséhez!

merülő szivattyúmerülő szivattyú a kerti öntözés megbízható berendezése. A kert gondozása a téli évszak elmúltával sokkal nagyobb aktivitást követel meg a kert tulajdonosoktól. Ilyenkor kezdődik az ültetés, palántázás, a kerttervezés és az elszáradt növények eltávolítása is a tavaszi, nyári évszak velejárói.

A kisarjadt növényeknek, a zöldülésnek indult gyepnek állandó vízellátásra van szüksége. A kerti locsoláshoz a modern szivattyúk használata ajánlott, mert a segítségükkel kellő vízmennyiséget lehet mozgósítani a kert ellátásához. Az igazán jól működő merülő szivattyú teljesítménye hosszú távon is ugyanolyan kiszámítható vízmennyiség felhasználását teszi lehetővé. A búvárszivattyúként vagy merülő szivattyúként is emlegetett berendezés minden locsolás alkalmával eleget tud tenni az elvárásoknak.

merülő szivattyú vagy búvárszivattyú mellett van még egy típusú berendezés, mai ugyanolyan alkalmas arra, hogy a kerti öntözésekhez rendszeresen használják. A felszíni szivattyú a merülő szivattyúhoz hasonlóan képes a vizet továbbítani a kívánt mennyiségben az öntözéshez. A különbség abban merül ki, hogy a felszíni szivattyút a víz felszínhez közel telepítik, a búvárszivattyú pedig a víz alá merülve tudja a vizet szivattyúzni és eljuttatni a kert távolabbi pontjára. Méretben. árban, teljesítményben is változatos modellek állnak rendelkezésére a vásárlóknak, csak ki kell választani a kínálatból az ideálisat.

A cégünk saját márkás, magas színvonalat képviselő termékei megtalálhatóak a szivattyú webáruházunkban. Forduljon hozzánk bizalommal, ha a kerti öntözéshez van szüksége egy új merülő szivattyúhoz és válassza ki azt a modellt a kínálatból, amit megfelelőnek talál az igényeihez! 

A választásban és a vásárlásban is kérhet segítséget a csapatunktól, ha már elsőre jó döntést szeretne hozni! A weboldalon közzétettük a cég elérhetőségeit, ezeken tud kapcsolatba lépni velünk és tájékozódni az általunk forgalmazott szivattyúkról. A megrendelt terméket rövid szállítási idővel, elérhető áron kapja meg a vásárló, a beüzemelést követően pedig már meg is kezdheti a kerti locsolást.