« Összes cikk megtekintése

Mit kell tudni a BETA 2 fűtési keringető szivattyúról?

IBO BETA 2 fűtési keringető szivattyúk Egy ház felújításakor számos dologra kell odafigyelni, mint például a falak állapotára, a csövek és vezetékek cseréjére, a nyílászárókra, és természetesen a fűtési rendszer se maradhat ki. Attól függően, hogy milyen fűtés kerül beépítésre, többféle berendezést kell beszerezni ahhoz, hogy végül minden tökéletesen üzemeljen. A padlófűtéshez, illetve a radiátorok üzemeltetéséhez elengedhetetlen egy keringető szivattyú beiktatása a rendszerbe, mivel ez a berendezés gondoskodik arról, hogy a kazán által felmelegített víz eljusson a radiátorokig, illetve a fűtéscsövekig. A keringető szivattyú az úgynevezett örvényszivattyúk közé tartozik; ez igen régi technológia, ám a fejlődés azért ebben a szegmensben is felfedezhető. A legújabb IBO BETA 2 fűtési keringető szivattyúk a legfrissebb fejlesztéseket is tartalmazzák, az áruk és a fenntartási költségük kedvező, és természetesen hatékonyak, tartósak.

Az IBO BETA 2 fűtési keringető szivattyúk halkak, ezért nem zavaró a működésük; különösen akkor nem, ha a kazán közvetlen közelében helyezzük el őket. A karbantartási igényük alacsony, az élettartamuk pedig igencsak hosszú, a 2 év garancia pedig azt jelzi, hogy a gyártó is maximálisan megbízik a saját termékében, ezért érdemes mellettük dönteni. Az IBO BETA 2 fűtési keringető szivattyúk „A” energiaosztályú besorolása garantálja az energiaszámla alacsonyan tartását, és segít az energia és pénz megtakarításában, emellett ezek a berendezések – az alacsony energiaigényüknek köszönhetően – környezetvédelmi szempontból is előnyösek.

Az IBO BETA 2 fűtési keringető szivattyúk legnagyobb előnye, hogy a teljesítményük fokozatmentesen állítható, így könnyen az adott fűtési rendszerhez lehet őket igazítani, és természetesen így az energia-megtakarítás is szabályozhatóvá válik. Mindenképp jó ötlet tehát, ha egy ilyen készülék kerül beépítésre a felújított ház fűtési rendszerébe!

Amennyiben szeretné élvezni az IBO BETA 2 fűtési keringető szivattyúk előnyeit, tekintse meg kínálatunkat, és vásároljon egyszerűen, néhány kattintással! Ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!