« Összes cikk megtekintése

Ne feledkezzen meg a kerti szivattyúk téliesítéséről!

kerti szivattyúAkik kertes házban élnek, nagyon fontos, hogy odafigyeljenek a különböző kerti berendezések téliesítésére, mint például a kerti szivattyúéra. Egyesek hajlamosak megfeledkezni erről, azonban érdemes fejben tartani, és még a nagyobb fagyok előtt pótolni a hiányosságokat, ugyanis ellenkező esetben tönkre is mehet a szerkezet a nem megfelelő tárolástól.
 
A legfontosabb teendő a kerti szivattyú téliesítésekor a víztelenítés. Amennyiben ez nem történik meg, a berendezésben található megfagyott víz kitágítja és szétrepeszti a kerti szivattyú belsejét. Nem ritka, hogy ekkor a berendezés borítása sem éli túl a telet. A fagy áldozatául esett szerkezetek egyáltalán nem javíthatók, ezért új berendezésre lesz szükség.
 
Ön ne kezdje plusz kiadásokkal a jövő tavaszt: ha van kerti szivattyúja, és még nem történt meg a téliesítése, mihamarabb gondoskodjon erről! Amennyiben kérdései lennének a téliesítéssel kapcsolatban, vagy termékeinkről szeretne bővebb információkat megtudni, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!