« Összes cikk megtekintése

Nyomáskapcsolók szivattyúkhoz hasznos funkciókkal!

nyomáskapcsolókA szivattyú központi alkatrészét képezik a nyomáskapcsolók. A szivattyú nyomáskapcsolók külön ezekhez a a berendezésekhez tervezett vezérlő egységek. A használatukkal lehetővé válik a berendezés automata kezelése és a céloknak megfelelő működtetése, ki- és bekapcsolása.

Amennyiben szüksége van új nyomáskapcsolóra szivattyúhoz, forduljon bizalommal az áruházunkhoz! Az általunk forgalmazott nyomáskapcsolók szivattyúkhoz színvonalas modellek, amik strapabíró és megbízható kivitelben kaphatóak. A termékeink a szivattyúk vezérlését kiszámítható módon végzik el, a berendezés használatát nem akadályozzák meghibásodással, gyenge teljesítménnyel. A nyomáskapcsoló műanyag házzal van ellátva, ami a csapadék ellen védi az alkatrészt. Ezen túl az eszköz a szárazonfutás védelemmel is ellátja a szivattyút. Amikor a szivattyú nem biztonságos vízszinten dolgozik, a kapcsoló leállítja a működését, megakadályozva a meghibásodást. Ha a berendezés alacsony nyomást mutat, lekapcsolja azt.

Keresse kollégáikat a megadott elérhetőségeink egyikén, ha a webáruházunk kínálata, illetve a nyomáskapcsolók felkeltették az érdeklődését!