Szivattyúk

VMH / IBO VMH 1500/8 vertikális többlépcsős centrifugálszivattyú

  • IBO VMH 1500/8
  • IBO VMH 1500/8 vertikális többlépcsős centrifugálszivattyú
  • IBO VMH 1500/8 vertikális többlépcsős centrifugálszivattyú
  • IBO VMH 1500/8 vertikális többlépcsős centrifugálszivattyú
  • IBO VMH 1500/8 vertikális többlépcsős centrifugálszivattyú
(0 Ft.+Áfa)
0 Ft.
Rendelésre!
A VMH többlépcsős centrifugálszivattyúkat nyomásfokozó rendszerekben való felhasználásra tervezték. A kivitelezésnek és az alkalmazott anyagoknak köszönhetően a szivattyú széles körben felhasználható háztartásokban, mezőgazdaságban, az iparban és az építőiparban. Alkalmazható tiszta víz, vagy ahhoz hasonló összetételű nem korrozív, nem gyúlékony és nem robbanásveszélyes folyadék szivattyúzására.
Cikkszám: vmh15008
Csőcsatlakozása: 1" x 1"
Max nyomás: 10,6 bár
Emelő magasság: 106 m
Szállítási teljesítmény: 125 l/perc
Teljesítmény: (230V) 2200 W
Max áramfelvétel: 14 A
Súlya: 26 kg
Méretek: 140x562x140mm (Sz x M x H) 
Max hőmérséklet: + 70 °C
Védelem: IP55
Szigetelési osztály: F
Gyártó: IBO Lengyelország
..: LEÍRÁS :..
A VMH többlépcsős centrifugálszivattyúkat nyomásfokozó rendszerekben való felhasználásra tervezték. A kivitelezésnek és az alkalmazott anyagoknak köszönhetően a szivattyú széles körben felhasználható háztartásokban, mezőgazdaságban, az iparban és az építőiparban. Alkalmazható tiszta víz, vagy ahhoz hasonló összetételű nem korrozív, nem gyúlékony és nem robbanásveszélyes folyadék szivattyúzására. A kicsi kompakt mérete lehetővé teszi a szivattyú beépítését különféle gépekbe, amelyek nagynyomású vízellátást igényelnek. A megerősített hidraulikus alkatrészek, a mechanikus tömítés és a nyomócsapágy lehetővé teszik a folyadékok 70°C -ig terjedő hőmérsékleten való szivattyúzást, valamint a nagynyomású rendszerekben történő működést.
Aszinkron zárt kialakítású motor alumínium házban külső szellőzéssel. Az egyfázisú motorok beépített hővédelemmel rendelkeznek, a háromfázisú motorok köthetőek csillag (3x400V) vagy delta (3x230V) csatlakozással. 

Információkérés