IBO SZIVATTYÚ BLOG

A kerti szivattyú tavaszi felkészítése

A kerti szivattyú gondos karbantartásával szezonról szezonra biztosíthatjuk a növények vízellátását. De mi a teendő tavasszal? Ezt fogjuk most bemutatni!

A tavasz beköszöntével a kertben is felébred az élet. A növényeknek vízre van szükségük, az öntözőrendszer gondtalan használatához pedig fel kell készítenünk a szivattyút a szezonra. Nézzük, hogyan érdemes csinálni!

Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Miért van szükség úszókapcsolóra?

A szivattyú működhet automatikusan és teljes mértékben biztonságosan, ehhez csupán egy úszókapcsolót kell beépíteni. Segítséget hoztunk a korszerűsítéshez!

A fenntartható vízhasználat ma már nem idegenül csengő fogalom, hanem bevett gyakorlat, ami évről évre egyre nagyobb szerepet kap a háztartásokban. Aki tudatosan kezeli a kérdést, igyekszik elkerülni a pazarlást, ezen felül célszerű egy olyan rendszert kialakítani, ami a természetes vízkészlet megőrzését támogatja. Amellett, hogy ez kíméli a környezetet, szerényebb vízdíjat is eredményez, de lássuk, mire érdemes figyelni műszaki szempontból!

Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Egy keringető szivattyú a közös költséget is kíméliRendszeres karbantartással megkímélheti magát a lakóközösség a szerelési költségtől, keringető szivattyúval pedig még többet lehet kihozni a rendszerből!
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Ezekre figyeljen, ha cirkulációs szivattyút választ

A korszerűsítés egyik legjobb módja a cirkulációs szivattyú beépítése, amihez mágneses iszapleválasztót is ajánlunk. Készüljön IBO termékekkel a fűtésszezonra!

A fűtésszezon már a küszöbön jár, és az azzal járó extra költség bizony komoly terhet ró a családi kasszára, különösen egy nagyobb alapterületű ház esetén. Ha idén Ön sem szeretne a kiadások miatt aggódni, az egyetlen megoldás, hogy még most belevág a korszerűsítésbe. Az energiahatékonyság növelésének biztos módja egy cirkulációs szivattyú beépítése, melynek köszönhetően a folyadék a vízmelegítő ponttól távolabb eső fűtőtestekhez is gyorsabban, azaz kevesebb hőveszteséggel jut el.

Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Hőveszteség helyett keringető szivattyú

A használati melegvíz és fűtési rendszer optimalizálása kényelmesebb otthont és költségmegtakarítást eredményez. Amire szükség van, az egy keringető szivattyú!

Lassan, de biztosan búcsút veszünk a nyártól, és mire észbe kapunk, már érkeznek is az első fűtésszámlák. A melegvíz is többször esne jól, olykor azonban igazi türelempróba kivárni, míg a csapvíz eléri a kívánt hőmérsékletet. Bár az évszakok változásával meg kell békélnünk, nem kell ugyanezt tennünk az otthonunkat érő külső hatásokkal. A használati melegvíz és fűtési rendszer optimalizálható, és ehhez még csak nincs is szükség teljes körű felújításra.

Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
IBO KBFU építőipari szivattyúk, a víztelenítés mesterei

A megváltozott talajvíz viszonyok kezeléséhez professzionális megoldásra van szükség, és az IBO KBFU építőipari szivattyúk épp ezt tudják megadni Önnek!

A globális felmelegedés hatásait mindannyian a saját bőrünkön tapasztaljuk. Mindaz a változás, aminek mi tanúi vagyunk a saját környezetünkben, a talajvíz viszonyokon is nyomot hagy, és immáron ezek következményeivel is egyre többször kell szembesülnünk. A mértékadó szint eltolódásából adódóan olyan épületek esetében is megindul a vizesedés, melyek korábban szárazak maradtak minden körülmények között.

Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Miért éppen az IBO IPRO csőkút szivattyúk?

Megérkeztek az IBO IPRO csőkút szivattyúk, melyek között talán épp ott van a készülék, amit keresett, ráadásul kedvező áron, ingyenes szállítással lehet az Öné!

Egy gyártó nem csak azzal tud kiemelkedni a versenytársai közül, hogy megbízható, jól funkcionáló szivattyúkat dob piacra, hanem azzal is, hogy mindig képes új, még jobb teljesítményű készülékekkel előrukkolni. Az IBO IPRO csőkút szivattyúk éppen ilyen újdonságok, amik remek technológiai megoldásaikkal hamar meggyőzték a szakembereket és a lakossági felhasználókat, így Önnek is érdemes megismerkednie velük, ha épp vásárlás előtt áll.

Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Szivattyúk locsoláshoz, mezőgazdasági öntözéshez

Ha locsoláshoz, mezőgazdasági öntözéshez keres szivattyút, nálunk megtalálja a feladatra szabott készüléket, és most a választásban is segítünk!

A hőség egyelőre várat magára, ám a késő tavaszi időszakban már kész tervekre és persze megfelelő eszközparkra van szükség ahhoz, hogy a kánikula ne érje váratlanul a kerttulajdonosokat. Legyen szó zöldellő pázsitról vagy éppen nagyobb telken elterülő veteményesről, amire szükség van az öntözéshez, az egy jól megválasztott szivattyú. De hogyan érdemes nekilátni a válogatásnak?

Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
4 colos homoktűrő csőkút szivattyúk magas homoktartalomra tervezve

Ha magas homoktartalmú vizet kell szállítani, akkor az IBO 4 colos homoktűrő csőkút szivattyúkat ajánljuk, melyek teljes termékpalettáját megtalálja nálunk!

Azzal a legtöbb kerttulajdonos tisztában van, hogy a szivattyú típusát az alkalmazási területnek, illetve a pontos feladatnak megfelelően kell kiválasztani. Azt azonban már kevesebben tudják, hogy van még egy fontos tényező, amire figyelni kell a vásárlásnál, ez pedig a víz homoktartalma. Miért olyan problémás ez, és hogyan lehet felvenni a harcot a magas homoktartalommal?

Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
A szivattyú tavaszi indítása 3 egyszerű lépésben

Lassan időszerűvé válik a szivattyú tavaszi indítása, ezért sorra vesszük, mire kell odafigyelnie a beüzemelés során, hogy gondtalanul kezdődjön a locsolási szezon!

Ősz vége felé bizonyára Ön is gondoskodott a téliesítésről, hiszen a mínuszokat egyetlen, kertben használatos készülék sem viseli jól. Ha felszíni kerti szivattyúja van, az feltehetőleg a helyéről kiemelve, biztos, száraz helyen vészelte át a telet, de ha búvár- vagy csőkút szivattyút használ, akkor is üzemen kívül volt helyezve a készülék az elmúlt hónapokban.

Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Gázolaj szivattyú szett dízel üzemanyag és fűtőolaj szállítására

Szeretné egyszerűbbé tenni a dízel üzemanyag és fűtőolaj szállítását? Ajánljuk figyelmébe az önfelszívó gázolaj szivattyú szettet, rendeljen még ma! 

Bizonyos ipari vállalkozások, gazdaságok számára komoly gondot jelenthet a dízel üzemanyag és fűtőolaj szállítása. Nem ritka, hogy ez a művelet rendkívül hosszadalmas és bonyolult, ami nagy mértékben akadályozhatja a többi munkafolyamatot. Egy ilyen helyzet óriási hátrányt jelenthet az érintett cégek számára, éppen ezért minél hamarabb praktikus alternatívát kell találni a szállítás könnyebbé tételéhez.

Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
IBO MAGI keringető szivattyúk: korszerűsítés energiatakarékosan

Szeretne spórolni otthona energiafogyasztásán? Modernizálja a fűtésrendszert az IBO MAGI keringető szivattyúk egyikével, és rendelje meg a készüléket tőlünk!

Az energiaárak egyre emelkednek, a tél pedig már itt van a küszöbön, nem meglepő hát, ha Ön is elgondolkodott azon, hogy mit tehet otthona fenntartási költségeinek csökkentése érdekében. A fűtésszámla átlagos fogyasztás mellett is olyan összeg lehet, ami jelentős terhet ró a családi kasszára, komolyabb átalakításba viszont nem biztos, hogy érdemes belevágni még ezen a télen.

Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Fűtési keringető szivattyúk és fűtési tágulási tartályok

Gondolja velünk újra a fűtési rendszert, megbízható megoldásainkkal a legjobbat hozhatja ki a munkálatokból, spóroljon a kiadásain!

Most, hogy elindult a fűtési szezon, sokan azzal foglalkoznak, hogy a rendszerüket korszerűsítsék. Ennek egyrészt biztonsági okai vannak, hiszen ezáltal nagy mértékben csökkenthetik a kockázatokat. Másrészt nem szeretnének olyan rendszert használni, ami a nem megfelelő működése miatt növeli a fogyasztást. Most, a változó energiaárak miatt sokan léptek ezen a területen azért, hogy, amikor megérkezik a keményebb hideg, ne kelljen aggódniuk a számláik miatt. Sokat lehet javítani már a rendszer hatékonyságán azzal, ha fűtési keringető szivattyú kerül beépítésre.

Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Gondoljon a fűtési szezonra, időben nézze át meglévő keringető szivattyúját!

fűtési keringető szivattyú vizsgálatáról nem szabad megfeledkezni a tél előtt. Ha új készülékre van szükség, rendeljen ingyenes szállítással!

Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Homoktűrő csőkút szivattyú, az okos megoldás

Csőkút szivattyú, megemelt homok elleni védelemmel. Válasszon valóban megbízható berendezést a mezőgazdasági területre, vásároljon nálunk!

A mezőgazdaságnak óriási kihívást jelent az idei nyár. Az állandó szárazság, aszályhelyzet miatt különösen nagy gondot kell fordítani az öntözésre, mert enélkül képtelenség életben tartani a növényzetet. Éppen ezért fontos, hogy megbízható megoldások álljanak rendelkezésre a locsoláshoz, például mindenképp szükség van modern csőkút szivattyúra, amely tűri a szélsőséges körülményeket. Amennyiben Ön is szeretne alkalmazkodni a jelen kialakult helyzethez, és keresi még az ideális készüléket, ajánljuk figyelmébe kínálatunkból a homoktűrő csőkút szivattyúkat!

Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Szivattyúk a kert öntözéséhez

A kerti locsoláshoz keres megbízható szivattyút? Ismerkedjen meg termékkínálatunkkal, ahol számos minőségi eszközzel találkozhat!

Az ásott vagy fúrt kutak egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az emberek körében, nem véletlenül, hiszen költséghatékony megoldást kínálnak a kert öntözéshez. Jelentős összeget lehet megspórolni, emellett pedig az ivóvíz pazarlást is el lehet kerülni ebben a formában, ami mostanában igen fontos tényező a mindennapokban. Az évről évre forróbb nyarak miatt sokan határoznak úgy, hogy elkészíttetik saját kútjukat a környezetükben. A megfelelő szakemberek megtalálása mellett foglalkozni kell még a kerti locsoló szivattyúk kiválasztásával is. Napjainkban többféle készülékkel is találkozhatnak az érdeklődők az üzletekben. Ahhoz, hogy a rendszer probléma nélkül tudjon működni, és sokáig biztosítsa az öntözéshez a vizet, pár tényezőre nem árt odafigyelni, illetve arra, hogy az ember valóban minőségi berendezést válasszon a boltban.

Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
IBO Conibo 1, a kondenzvíz szivattyú

Az IBO Conibo 1 tökéletesen kiegészíti és gondtalanná teszi a klíma használatát. Készüljön velünk a kánikulára, válassza professzionális készülékünket!

Lassan, de biztosan beköszönt az igazi nyár, ideje hát felkészülünk a hőségre, mégpedig egy megbízható klímaberendezéssel. Ma már akár egy nagyobb áruházban is vásárolhatunk ilyesmit, ezzel azonban nem érnek véget az előkészületek, érdemes egy kicsit utánajárnunk a témának. Nem biztos ugyanis, hogy önmagában a klíma elegendő lesz, bizonyos esetekben egy kondenzvíz szivattyú használata is elengedhetetlen, melynek beszerzéséről szintén gondoskodnunk kell. Mire szolgál pontosan egy ilyen készülék, és miért lehet rá szükségünk?

Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Építőipari búvárszivattyúra lenne szüksége?Iszapszivattyúink hatékony alternatívát kínálnak a munkálatokhoz. Fejlessze velünk az eszközeit, rendelje meg választékunkból új berendezését!
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Kondenzvíz szivattyú a berendezések problémamentes üzemeléséért

Kondenzvíz szivattyú megbízható, teljesen automatikus működéssel! Egészítse ki a rendszert professzionális gépészeti eszközzel, rendeljen tőlünk!

A modern technológia mindenhol tetten érhető, egyre több berendezéssel szereljük fel otthonunkat, hogy az kényelmesebbé váljon vagy éppen gazdaságosabb legyen a fenntartása. Ám vannak olyan berendezések, amik önmagukban nem feltétlenül állják meg a helyüket, egy komplett rendszert kell kialakítanunk ahhoz, hogy a végeredmény kifogástalan legyen. Ilyen a kondenzációs kazán, a hőszivattyú és a klíma is, egyik sem teljes a megfelelő gépészeti eszközök nélkül, alkalmazásukhoz szükség lehet például kondenzvíz szivattyúra.

Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Mélykútszivattyúk olasz minőségben, az Ön igényeire szabvaMélykútszivattyúk strapabíró kivitelben, megnövelt szárazonfutás elleni védelemmel, többféle teljesítménnyel! Nálunk minden igényre van megoldás!
 
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Cirkulációs szivattyú: melegvíz használat okosanCirkulációs szivattyú segítségével kényelmesebbé teheti otthonát, és még spórolhat is. Válasszon professzionális berendezéseink közül!

A melegvíz használata a mindennapi élet természetes velejárója, ám az, hogy a meglévő rendszer kiszolgálja a lakókat, nem jelenti, hogy ne lehetne sokkal jobb is. Időről-időre érdemes elgondolkodni a korszerűsítésen, az új technológiai megoldásokkal ugyanis minden szempontból nyerhetnek a tulajdonosok. Egy okosan megválasztott HMV, vagyis használati melegvíz szivattyú új szintre emeli a melegvíz használatot, hiszen komfortosabbá, ugyanakkor takarékosabbá teszi a vízfogyasztást.
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
A cirkulációs szivattyú és keringető szivattyú szerepe a háztartásbanCirkulációs szivattyú és keringető szivattyú kiváló minőségben, hogy minden rendszer gondtalanul működjön a háztartásban!
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Keringető szivattyú ellenőrzése a zökkenőmentes fűtési szezonért!

Fűtési keringető szivattyúk ellenőrzése még a fűtési szezon előtt. Ne érje kellemetlen meglepetés, legyen körültekintő, és foglalkozzon a készülékkel!

fűtési keringető szivattyúk kulcsfontosságú szerepet töltenek be a rendszerekben, ugyanis ők gondoskodnak a fűtővíz keringetéséről. Sajnos sok esetben igencsak kevés figyelem jut a készülékek üzembiztonságának ellenőrzésére, ami elég nagy gond, ugyanis alapos, precíz karbantartással számos meghibásodás, leállás megakadályozható. Ha a keringető szivattyú nem működik, akkor az adott rendszer is használhatatlanná válik, ez pedig a fűtési szezon kezdetekor igencsak kellemetlen tud lenni. Nem ritka, hogy ilyenkor több napot is várni kell a szerelőkre, ez idő alatt pedig az ember kénytelen más megoldást találni a megfelelő hőmérséklet biztosításához.

Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Csőkút szivattyúk és felszíni szivattyúk az őszi kertépítés szezonjára

csőkút szivattyúk vagy a felszíni kerti szivattyúk is az új kert ápolását szolgálják. Melyiket érdemes választani az őszi kert építés folyamán?

A kertet időről-időre meg lehet újítani, hogy szebb, burjánzóbb legyen és nem utolsó sorban igazodjon a tulajdonosa ízléséhez is. A kert átalakításához sokan választják a tavaszt, pedig az ősz is ugyanolyan megfelelő időszak, ráadásul rendelkezik olyan előnyökkel is, amikkel tavasszal még nem találkozhatunk. Az őszi kertépítést azért jó döntés ekkorra időzíteni, mert a növényeknek kedvezünk ezzel. Sokkal csapadékosabb az évszak, ami segíti a fejlődésüket, nem fenyegeti a fiatalabb növényeket se a nyári kiszáradás. Természetesen a locsolásra még szükség lesz, ezért a megfelelő öntöző rendszer kiépítéséről se feledkezzünk meg.

Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Mezőgazdasági szivattyúkkal az öntözési közösségek együttműködéséért

Mezőgazdasági szivattyúk széles választékban, megbízható cégtől, kiváló ár-érték arányon, akár az öntözési közösségeket támogató pályázathoz! 

Lassan elérkezik az ideje az öntözési közösségeket támogató pályázat negyedik szakaszának, amely szeptember 13-tól szeptember 27-ig fog tartani. Célja az öntözéses gazdálkodás szakmai színvonalának, valamint az öntözhető és öntözött területek arányának növelése, illetve a mezőgazdasági öntözés feltételeinek megteremtése. A felhívás a meglévő, közös érdekeltségű öntözőtelepek üzemeltetéséhez, fenntartásához és fejlesztéséhez, valamint új öntözési beruházások előkészítéséhez nyújt támogatást.

Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Szivattyú irányítókkal a hosszú életű berendezésértSzivattyú irányítók nagy választékban, szárazonfutás elleni védelemmel, megfizethető áron, online rendeléssel - forduljon hozzánk termékeinkért Ön is!
 
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Merülő- és felszíni szivattyúk a kert öntözéséhez!

merülő szivattyú a kerti öntözés megbízható berendezése. A kert gondozása a téli évszak elmúltával sokkal nagyobb aktivitást követel meg a kert tulajdonosoktól. Ilyenkor kezdődik az ültetés, palántázás, a kerttervezés és az elszáradt növények eltávolítása is a tavaszi, nyári évszak velejárói.

Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Öntöző szivattyúk locsoláshoz mezőgazdasági és ipari célra is!Öntöző szivattyúk mezőgazdasági és ipari célra is, megbízható berendezések, kiváló teljesítmény, tegye hatékonyabbá a munkafolyamatokat!
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Kerti öntöző szivattyúk az akadálytalan vízellátásért!kerti öntöző szivattyúk segítségével kihozhatja a maximumot az öntözőberendezésből! Az akadálymentes vízellátásra minden ingatlannál szükség van. Ahol a vizet kútból, alternatív forrásból nyerik, ott a szivattyúk teljesítménye befolyásolja a vízellátás minőségét is.
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
A hidrofor tartály szerepe a házi vízművekbenhidrofor tartály a házi vízmű egyik legfontosabb része, ezért csakis megbízható helyről szabad beszerezni - cégünk ebben segít Önnek!
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Felszíni kerti szivattyúk kiegészítőkkel: készüljön velünk a tavaszra!Felszíni kerti szivattyú szettek, online rendeléssel, gyors kiszállítással, kedvező áron, megbízható kivitelben, két év garanciával!
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
A szivattyúk tavaszi beüzemeléséről bővebbenFelszíni szivattyúk tavaszi felkészítéséről most bővebben tájékozódhat, ha új készülékre van szüksége, nálunk azt is megtalálja!
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Keringető szivattyúk: hatékony megoldás a kazános fűtőrendszerekhez!Keringető szivattyúk kedvező áron, rövid szállítási határidővel, tegye hatékonyabbá kazános fűtőrendszerét!
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
IBO AJ 50/60 hidrofor 24 l-es házi vízmű - házi vízellátó szivattyúval megoldhatja a víznyomás problémát is!

IBO AJ 50/60 hidrofor 24 l-es házi vízmű - házi vízellátó hidrofor szivattyú hétvégi házak, családi házak és ipari létesítmények vízellátására. 

A berendezések rendkívül praktikusak, kiváló alternatívát nyújtanak azokhoz a tevékenységekhez, amiknél nincs szükség ivóvíz minőségű vízre.

Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Keringető szivattyúkkal jelentős összegeket spórolhat meg!

Sokaknak fontos, hogy még az erőteljesebb hidegek beköszönte előtt költséghatékony megoldást találjanak a fűtéssel kapcsolatban, mert ellenkező esetben óriási kiadásokra számíthatnak az ingatlantulajdonosok. Egy nagyobb ház fűtéséért, az extrém hidegebb időszakokban igencsak mélyen kell a pénztárcába nyúlni, ez pedig jelentős mértékben megterhelheti a családi kasszát. Amennyiben Önnek is fontos, hogy pénzt takarítson meg a téli időszakban, ajánljuk figyelmébe a keringető szivattyú használatát!

Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Merülő szivattyúk esővíz mentesítéshez: készüljön fel a váratlan helyzetekre!A mostanában jellemző szélsőséges időjárás az ingatlantulajdonosok közül jó pár személynek okoz kellemetlenségeket. A hirtelen lezúduló, nagy mennyiségű csapadék képes elárasztani a pincéket, garázsokat, ilyenkor pedig nagyon fontos, hogy az érintettek azonnal cselekedjenek, és víztelenítsék a területet. Az ezzel kapcsolatos munkálatokhoz mindenképp minőségi merülő szivattyúra van szükség. Amennyiben Ön is érintett, és az esővíz mentesítéshez keres modern, színvonalas készüléket, tekintse meg választékunkat!
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Csőkút szivattyúk kerti locsoláshoz: válasszon megbízható berendezést kínálatunkból!

Manapság többféle teljesítményű, minőségű csőkút szivattyút is kínálnak a gyártók a kerti locsoláshoz. A vevők közül sokan a legmegbízhatóbb, legjobb terméket keresik a választékban, hiszen ezekkel az eszközökkel biztos nem jelenthet gondot a növények megfelelő vízellátása hosszú távon

 

Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
A hidrofor fartállyal növelhető a szivattyúk élettartama!Természetes, hogy az emberek a megvásárolt szivattyúkkal kapcsolatban hosszú távra terveznek, hiszen anyagi szempontból igencsak kellemetlen, ha hamarabb le kell cserélni a berendezéseket. Szerencsére manapság többféle megoldás létezik ahhoz, hogy a készülékek élettartama növelhető legyen. Ezek közül a leghatékonyabb alternatívát a hidrofor tartályok biztosítják.
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
A tágulási tartályokról rövidenLegyen szó fűtés kivitelezésről, napkollektor telepítésről, a rendszereknek vannak olyan részeik, amik elengedhetetlenek a zökkenőmentes működésükhöz. Ilyenek például a tágulási tartályok. Ezek az elemek gondoskodnak a nyomástartásról, képesek felvenni a felmelegedett víz tágulási térfogatát, és nem utolsó sorban a víztartalékot is biztosítják.
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Rögzített telepítésű szennyvíz szivattyú csatlakozó lábak a jobb működésért!A szivattyúk egyik gyakran alkalmazott típusa a rögzített telepítésű szennyvíz szivattyú. Ez a fajta szivattyú a típusára jellemző kivitelezéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy bizonyos elemei más szivattyú modellekhez nem szükségesek. 
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Nyomáskapcsolók szivattyúkhoz hasznos funkciókkal!A szivattyú központi alkatrészét képezik a nyomáskapcsolók. A szivattyú nyomáskapcsolók külön ezekhez a a berendezésekhez tervezett vezérlő egységek. A használatukkal lehetővé válik a berendezés automata kezelése és a céloknak megfelelő működtetése, ki- és bekapcsolása.
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
2,5 colos csőkút szivattyúk kerti öntözéshez: válasszon megbízható, egyszerűen kezelhető készüléket!Manapság egyre több ember dönt a fúrt kutak mellett, ugyanis így sokkal gazdaságosabban öntözhetik kertjüket. Ahhoz, hogy az elkészült kutakból kényelmesen és könnyedén ki lehessen nyerni a vizet, megbízható szivattyúberendezésre van szükség. 
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
A homoktűrő csőkút szivattyúkkal nem érhetik kellemetlen meglepetések!A fúrt kutakhoz használt szivattyúk jelentős részénél pár használat után olyan problémák jelentkezhetnek, amelyeket gyakran csak költséges javítással lehet orvosolni. 
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
4 colos csőkút szivattyúink tökéletes megoldást nyújtanak a sportpályák locsolásához!Legyen szó foci vagy más sportpályákról, esetükben nagyon fontos az öntözés, különösen a nyári időszakban. A jó minőségű, tömött füvön sokkal kellemesebb sportolni, ráadásul ez hozzájárul a rendezett körülmények megteremtéséhez is, ilyen környezetben pedig jobban érzik magukat a sportolók és a nézők egyaránt. 
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
A 6 colos csőkút szivattyú megbízható vízforrást biztosít mezőgazdasága számára!A különböző mezőgazdaságokban nélkülözhetetlen a megbízható, állandó vízforrás. Ehhez az esetek jelentős részében a gazdák kutat ásatnak, nem véletlenül, hiszen ez nem csupán egy biztos pont, hanem gazdaságos megoldást kínál a nagy termőföldek, területek öntözéséhez. 
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Mezőgazdasági szivattyúk locsolásra és üzemanyag szivattyúzáshoz: korszerűsítse vállalkozását berendezéseinkkel!Manapság több mezőgazdasági vállalkozás is kiemelt figyelmet fordít az eszközpark fejlesztésére, hiszen a modern készülékek nagyon fontos szerepet töltenek be a hatékony és gyors munkában, ami a mai világban elengedhetetlen. Szinte már minden egyes területre meg lehet találni azt az ideális eszközt, amivel a szakemberek százszázalékot nyújthatnak a feladatok elvégzése során.
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Csőkút szivattyúk a kerti locsoláshoz: gondozza növényeit költséghatékonyan!Most, hogy beköszöntött a jó idő és a napsütés, sokaknál ismét előtérbe kerül a kertgondozás. Ennek az egyik legfontosabb része a locsolás: a különböző növényeknek szükségük van a napi szintű öntözésre, különösen akkor, ha száraz az időjárás és napokig nem hullik csapadék. 
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
A 2,5 colos csőkút szivattyúk nálunk elérhetők!Legyen szó autómosásról, kertöntözésről, mosásról vagy WC öblítésről, a közös ezekben a tevékenységekben az, hogy esetükben nincs szükség ivóvíz minőségű vízre, hanem elegendő a csapadék vagy talajvíz használata is.
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
A IBO JSW 100 hidrofor 24 l-es házi vízművel még kényelmesebbé varázsolhatja hétvégi házát!A tavasz beköszönte után újból benépesülnek országszerte a különböző hétvégi házas övezetek. Ilyenkor a tulajdonosok nem csupán a jó idő miatt utaznak el nyaraló ingatlanjaikhoz, hanem azért is, hogy a hosszú tél után rendbe tegyék a házat. 
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
A többfokozatú kerti szivattyúkról rövidenSok helyen a kert öntözésekor rengeteget bosszankodnak az emberek, mert gondot okoz az alacsony víznyomás, így pedig nagyon nehéz a növények locsolásával kapcsolatban hatékony és gyors munkát végezni. Ez esetben jóval erősebb, nagyobb teljesítményű szivattyúra lehet szükség.
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Felszíni kerti szivattyú szett, kiegészítőkkel: készüljön velünk a tavaszra!Ugyan még jó darabig várni kell a jó időre, sokan már most a kerttel kapcsolatos teendőiket tervezgetik. Ilyenkor egyesek azt is összeírják, hogy az elkövetkezendő szezonban milyen eszközökre, berendezésekre lesz szükség a növények gondozásához.
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Öntözzön kútból vagy természetes víznyerési helyről problémamentesen önfelszívó kerti szivattyúval!Az utóbbi években sajnos jellemző volt a csapadék rapszodikus eloszlása. Hol a belvízzel küzdöttek egyes területek, máshol pedig az aszállyal, egy-két hónap múlva pedig fordítva. Ez nagyon megviselte nem csak a mezőgazdaságot, hanem a házi kerteket is, ezért érdemes alternatív megoldásokon gondolkozni ezeknek az időszakoknak az átvészelésére. Ehhez a legjobb választás egy önfelszívó szivattyú, amellyel problémamentesen öntözheti növényeit még a legnagyobb szárazságban is.
 
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Felszíni kerti szivattyúval könnyen átvészelheti az aszályos időszakot!https://www.ibo-szivattyu.hu/kat-5-felszini-kerti-szivattyuk-htmlJavában tart a tél, azonban aki gondozott kertet szeretne, annak egész évben akad tennivalója. Ez az időszak például nagyszerű ahhoz, hogy egy kicsit jobban utánajárjunk a felszíni kerti szivattyú kérdésének. Mi is ez pontosan? Érdemes-e befektetni? Megéri-e az árát? Nézzük meg ezt a témát egy kicsit bővebben!
 
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Mire kell figyelni búvárszivattyú vásárláskor?Manapság többféle márkájú, teljesítményű búvárszivattyúval lehet találkozni a boltok polcain. Egyeseknek nem jelent gondot kiválasztani a kínálatból a megfelelő készüléket, azonban sokan életükben először vásárolnak búvárszivattyút, emiatt még nincs tapasztalatuk ezzel kapcsolatban. 
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Új szivattyúra van szüksége? Fedezze fel szivattyú webshopunkat!Sokan használnak a különböző otthoni és ipari tevékenységekhez elöregedett szivattyúkat. Ezek a berendezések bizonytalanul működnek, ezért egyre többször szorulnak javításra. Egy idő után nem érdemes ezzel foglalkozni, ugyanis a helyreállítási költségeket összeadva egy új berendezés árát kapják meg az emberek. 
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Miért vásároljon házi vízművet a kerti locsoláshoz?Ha nagy területről van szó, a kerti locsolás rendkívül idő- és energiaigényes, ráadásul jelentős mennyiségű vízfogyasztással is kell számolni. Mivel ez anyagilag gyakran megterhelő, és az emberek emellett szeretnének takarékoskodni idejükkel is, olyan megoldást keresnek a kerti locsoláshoz, amivel könnyíthetnek helyzetükön.
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Ne feledkezzen meg a kerti szivattyúk téliesítéséről!Akik kertes házban élnek, nagyon fontos, hogy odafigyeljenek a különböző kerti berendezések téliesítésére, mint például a kerti szivattyúéra.
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
A merülő búvárszivattyúval a beázás könnyen megoldható probléma!A merülő szivattyúk egyik típusa a merülő búvárszivattyú, amiről kijelenthetjük, hogy igazi mentőangyala a beázás által fenyegetett épületeknek. Aki kertes házzal rendelkezik, olyan ingatlant birtokol, aminek pincéje vagy alagsora van, annak többnyire...
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
A merülő szivattyúkról és működésükről rövidenA hétköznapi feladatokra használt szivattyúk egyik jól ismert és haszos típusa nem más, mint a merülő szivattyú. A merülő szivattyú a nevét a működési módjáról kapta, mivel, ellentétben a kerti szivattyúval, csak úgy működnek, ha...
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Mit kell tudni a BETA 2 fűtési keringető szivattyúról?Egy ház felújításakor számos dologra kell odafigyelni, mint például a falak állapotára, a csövek és vezetékek cseréjére, a nyílászárókra, és természetesen a fűtési rendszer se maradhat ki.
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Az IBO Italy hidrofor tartályokról rövidenA hidrofor tartályok leggyakoribb felhasználási területe a szivattyús házi vízellátás, illetve az öntözés, hiszen vizet tárolnak és pufferálnak, és minden esetben szivattyúval és szivattyúvezérléssel vannak kapcsolatban.
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Bővebben a homoktűrő csőkút szivattyúkrólKerti szivattyúként az esetek többségében homoktűrő csőkút szivattyút érdemes választani. A szivattyú szempontjából nem fontos a víz későbbi felhasználása, nincs jelentősége, hogy öntözővízként használjuk majd fel vagy a WC öblítéséhez. Ahhoz viszont, hogy a megfelelő berendezést válasszuk ki, mégis fontos figyelembe venni néhány dolgot.
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Minden, amit a keringető szivattyúkról tudni érdemesAz IBO MAGI és az IBO BETA keringető szivattyúk tökéletes választásnak bizonyulnak fűtési rendszerekhez, mert alacsony költséggel működtethetőek és hatékonyak. Sokan tisztában vannak vele, hogy ezek a berendezések szükségesek, de kevesen tudják, hogy tulajdonképpen mi is a funkciójuk és hogyan segítenek a spórolásban. Nézzük, mi mindent érdemes tudni erről a technológiáról!
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!