IBO SZIVATTYÚ BLOG

IBO Conibo 1, a kondenzvíz szivattyú

Az IBO Conibo 1 tökéletesen kiegészíti és gondtalanná teszi a klíma használatát. Készüljön velünk a kánikulára, válassza professzionális készülékünket!

Lassan, de biztosan beköszönt az igazi nyár, ideje hát felkészülünk a hőségre, mégpedig egy megbízható klímaberendezéssel. Ma már akár egy nagyobb áruházban is vásárolhatunk ilyesmit, ezzel azonban nem érnek véget az előkészületek, érdemes egy kicsit utánajárnunk a témának. Nem biztos ugyanis, hogy önmagában a klíma elegendő lesz, bizonyos esetekben egy kondenzvíz szivattyú használata is elengedhetetlen, melynek beszerzéséről szintén gondoskodnunk kell. Mire szolgál pontosan egy ilyen készülék, és miért lehet rá szükségünk?

Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Építőipari búvárszivattyúra lenne szüksége?Iszapszivattyúink hatékony alternatívát kínálnak a munkálatokhoz. Fejlessze velünk az eszközeit, rendelje meg választékunkból új berendezését!
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Kondenzvíz szivattyú a berendezések problémamentes üzemeléséért

Kondenzvíz szivattyú megbízható, teljesen automatikus működéssel! Egészítse ki a rendszert professzionális gépészeti eszközzel, rendeljen tőlünk!

A modern technológia mindenhol tetten érhető, egyre több berendezéssel szereljük fel otthonunkat, hogy az kényelmesebbé váljon vagy éppen gazdaságosabb legyen a fenntartása. Ám vannak olyan berendezések, amik önmagukban nem feltétlenül állják meg a helyüket, egy komplett rendszert kell kialakítanunk ahhoz, hogy a végeredmény kifogástalan legyen. Ilyen a kondenzációs kazán, a hőszivattyú és a klíma is, egyik sem teljes a megfelelő gépészeti eszközök nélkül, alkalmazásukhoz szükség lehet például kondenzvíz szivattyúra.

Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Mélykútszivattyúk olasz minőségben, az Ön igényeire szabvaMélykútszivattyúk strapabíró kivitelben, megnövelt szárazonfutás elleni védelemmel, többféle teljesítménnyel! Nálunk minden igényre van megoldás!
 
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Cirkulációs szivattyú: melegvíz használat okosanCirkulációs szivattyú segítségével kényelmesebbé teheti otthonát, és még spórolhat is. Válasszon professzionális berendezéseink közül!

A melegvíz használata a mindennapi élet természetes velejárója, ám az, hogy a meglévő rendszer kiszolgálja a lakókat, nem jelenti, hogy ne lehetne sokkal jobb is. Időről-időre érdemes elgondolkodni a korszerűsítésen, az új technológiai megoldásokkal ugyanis minden szempontból nyerhetnek a tulajdonosok. Egy okosan megválasztott HMV, vagyis használati melegvíz szivattyú új szintre emeli a melegvíz használatot, hiszen komfortosabbá, ugyanakkor takarékosabbá teszi a vízfogyasztást.
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
A cirkulációs szivattyú és keringető szivattyú szerepe a háztartásbanCirkulációs szivattyú és keringető szivattyú kiváló minőségben, hogy minden rendszer gondtalanul működjön a háztartásban!
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Keringető szivattyú ellenőrzése a zökkenőmentes fűtési szezonért!

Fűtési keringető szivattyúk ellenőrzése még a fűtési szezon előtt. Ne érje kellemetlen meglepetés, legyen körültekintő, és foglalkozzon a készülékkel!

fűtési keringető szivattyúk kulcsfontosságú szerepet töltenek be a rendszerekben, ugyanis ők gondoskodnak a fűtővíz keringetéséről. Sajnos sok esetben igencsak kevés figyelem jut a készülékek üzembiztonságának ellenőrzésére, ami elég nagy gond, ugyanis alapos, precíz karbantartással számos meghibásodás, leállás megakadályozható. Ha a keringető szivattyú nem működik, akkor az adott rendszer is használhatatlanná válik, ez pedig a fűtési szezon kezdetekor igencsak kellemetlen tud lenni. Nem ritka, hogy ilyenkor több napot is várni kell a szerelőkre, ez idő alatt pedig az ember kénytelen más megoldást találni a megfelelő hőmérséklet biztosításához.

Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Csőkút szivattyúk és felszíni szivattyúk az őszi kertépítés szezonjára

csőkút szivattyúk vagy a felszíni kerti szivattyúk is az új kert ápolását szolgálják. Melyiket érdemes választani az őszi kert építés folyamán?

A kertet időről-időre meg lehet újítani, hogy szebb, burjánzóbb legyen és nem utolsó sorban igazodjon a tulajdonosa ízléséhez is. A kert átalakításához sokan választják a tavaszt, pedig az ősz is ugyanolyan megfelelő időszak, ráadásul rendelkezik olyan előnyökkel is, amikkel tavasszal még nem találkozhatunk. Az őszi kertépítést azért jó döntés ekkorra időzíteni, mert a növényeknek kedvezünk ezzel. Sokkal csapadékosabb az évszak, ami segíti a fejlődésüket, nem fenyegeti a fiatalabb növényeket se a nyári kiszáradás. Természetesen a locsolásra még szükség lesz, ezért a megfelelő öntöző rendszer kiépítéséről se feledkezzünk meg.

Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Mezőgazdasági szivattyúkkal az öntözési közösségek együttműködéséért

Mezőgazdasági szivattyúk széles választékban, megbízható cégtől, kiváló ár-érték arányon, akár az öntözési közösségeket támogató pályázathoz! 

Lassan elérkezik az ideje az öntözési közösségeket támogató pályázat negyedik szakaszának, amely szeptember 13-tól szeptember 27-ig fog tartani. Célja az öntözéses gazdálkodás szakmai színvonalának, valamint az öntözhető és öntözött területek arányának növelése, illetve a mezőgazdasági öntözés feltételeinek megteremtése. A felhívás a meglévő, közös érdekeltségű öntözőtelepek üzemeltetéséhez, fenntartásához és fejlesztéséhez, valamint új öntözési beruházások előkészítéséhez nyújt támogatást.

Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Szivattyú irányítókkal a hosszú életű berendezésértSzivattyú irányítók nagy választékban, szárazonfutás elleni védelemmel, megfizethető áron, online rendeléssel - forduljon hozzánk termékeinkért Ön is!
 
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Merülő- és felszíni szivattyúk a kert öntözéséhez!

merülő szivattyú a kerti öntözés megbízható berendezése. A kert gondozása a téli évszak elmúltával sokkal nagyobb aktivitást követel meg a kert tulajdonosoktól. Ilyenkor kezdődik az ültetés, palántázás, a kerttervezés és az elszáradt növények eltávolítása is a tavaszi, nyári évszak velejárói.

Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Öntöző szivattyúk locsoláshoz mezőgazdasági és ipari célra is!Öntöző szivattyúk mezőgazdasági és ipari célra is, megbízható berendezések, kiváló teljesítmény, tegye hatékonyabbá a munkafolyamatokat!
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Kerti öntöző szivattyúk az akadálytalan vízellátásért!kerti öntöző szivattyúk segítségével kihozhatja a maximumot az öntözőberendezésből! Az akadálymentes vízellátásra minden ingatlannál szükség van. Ahol a vizet kútból, alternatív forrásból nyerik, ott a szivattyúk teljesítménye befolyásolja a vízellátás minőségét is.
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
A hidrofor tartály szerepe a házi vízművekbenhidrofor tartály a házi vízmű egyik legfontosabb része, ezért csakis megbízható helyről szabad beszerezni - cégünk ebben segít Önnek!
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Felszíni kerti szivattyúk kiegészítőkkel: készüljön velünk a tavaszra!Felszíni kerti szivattyú szettek, online rendeléssel, gyors kiszállítással, kedvező áron, megbízható kivitelben, két év garanciával!
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
A szivattyúk tavaszi beüzemeléséről bővebbenFelszíni szivattyúk tavaszi felkészítéséről most bővebben tájékozódhat, ha új készülékre van szüksége, nálunk azt is megtalálja!
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Keringető szivattyúk: hatékony megoldás a kazános fűtőrendszerekhez!Keringető szivattyúk kedvező áron, rövid szállítási határidővel, tegye hatékonyabbá kazános fűtőrendszerét!
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
IBO AJ 50/60 hidrofor 24 l-es házi vízmű - házi vízellátó szivattyúval megoldhatja a víznyomás problémát is!

IBO AJ 50/60 hidrofor 24 l-es házi vízmű - házi vízellátó hidrofor szivattyú hétvégi házak, családi házak és ipari létesítmények vízellátására. 

A berendezések rendkívül praktikusak, kiváló alternatívát nyújtanak azokhoz a tevékenységekhez, amiknél nincs szükség ivóvíz minőségű vízre.

Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Keringető szivattyúkkal jelentős összegeket spórolhat meg!

Sokaknak fontos, hogy még az erőteljesebb hidegek beköszönte előtt költséghatékony megoldást találjanak a fűtéssel kapcsolatban, mert ellenkező esetben óriási kiadásokra számíthatnak az ingatlantulajdonosok. Egy nagyobb ház fűtéséért, az extrém hidegebb időszakokban igencsak mélyen kell a pénztárcába nyúlni, ez pedig jelentős mértékben megterhelheti a családi kasszát. Amennyiben Önnek is fontos, hogy pénzt takarítson meg a téli időszakban, ajánljuk figyelmébe a keringető szivattyú használatát!

Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Merülő szivattyúk esővíz mentesítéshez: készüljön fel a váratlan helyzetekre!A mostanában jellemző szélsőséges időjárás az ingatlantulajdonosok közül jó pár személynek okoz kellemetlenségeket. A hirtelen lezúduló, nagy mennyiségű csapadék képes elárasztani a pincéket, garázsokat, ilyenkor pedig nagyon fontos, hogy az érintettek azonnal cselekedjenek, és víztelenítsék a területet. Az ezzel kapcsolatos munkálatokhoz mindenképp minőségi merülő szivattyúra van szükség. Amennyiben Ön is érintett, és az esővíz mentesítéshez keres modern, színvonalas készüléket, tekintse meg választékunkat!
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Csőkút szivattyúk kerti locsoláshoz: válasszon megbízható berendezést kínálatunkból!

Manapság többféle teljesítményű, minőségű csőkút szivattyút is kínálnak a gyártók a kerti locsoláshoz. A vevők közül sokan a legmegbízhatóbb, legjobb terméket keresik a választékban, hiszen ezekkel az eszközökkel biztos nem jelenthet gondot a növények megfelelő vízellátása hosszú távon

 

Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
A hidrofor fartállyal növelhető a szivattyúk élettartama!Természetes, hogy az emberek a megvásárolt szivattyúkkal kapcsolatban hosszú távra terveznek, hiszen anyagi szempontból igencsak kellemetlen, ha hamarabb le kell cserélni a berendezéseket. Szerencsére manapság többféle megoldás létezik ahhoz, hogy a készülékek élettartama növelhető legyen. Ezek közül a leghatékonyabb alternatívát a hidrofor tartályok biztosítják.
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
A tágulási tartályokról rövidenLegyen szó fűtés kivitelezésről, napkollektor telepítésről, a rendszereknek vannak olyan részeik, amik elengedhetetlenek a zökkenőmentes működésükhöz. Ilyenek például a tágulási tartályok. Ezek az elemek gondoskodnak a nyomástartásról, képesek felvenni a felmelegedett víz tágulási térfogatát, és nem utolsó sorban a víztartalékot is biztosítják.
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Rögzített telepítésű szennyvíz szivattyú csatlakozó lábak a jobb működésért!A szivattyúk egyik gyakran alkalmazott típusa a rögzített telepítésű szennyvíz szivattyú. Ez a fajta szivattyú a típusára jellemző kivitelezéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy bizonyos elemei más szivattyú modellekhez nem szükségesek. 
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Nyomáskapcsolók szivattyúkhoz hasznos funkciókkal!A szivattyú központi alkatrészét képezik a nyomáskapcsolók. A szivattyú nyomáskapcsolók külön ezekhez a a berendezésekhez tervezett vezérlő egységek. A használatukkal lehetővé válik a berendezés automata kezelése és a céloknak megfelelő működtetése, ki- és bekapcsolása.
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
2,5 colos csőkút szivattyúk kerti öntözéshez: válasszon megbízható, egyszerűen kezelhető készüléket!Manapság egyre több ember dönt a fúrt kutak mellett, ugyanis így sokkal gazdaságosabban öntözhetik kertjüket. Ahhoz, hogy az elkészült kutakból kényelmesen és könnyedén ki lehessen nyerni a vizet, megbízható szivattyúberendezésre van szükség. 
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
A homoktűrő csőkút szivattyúkkal nem érhetik kellemetlen meglepetések!A fúrt kutakhoz használt szivattyúk jelentős részénél pár használat után olyan problémák jelentkezhetnek, amelyeket gyakran csak költséges javítással lehet orvosolni. 
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
4 colos csőkút szivattyúink tökéletes megoldást nyújtanak a sportpályák locsolásához!Legyen szó foci vagy más sportpályákról, esetükben nagyon fontos az öntözés, különösen a nyári időszakban. A jó minőségű, tömött füvön sokkal kellemesebb sportolni, ráadásul ez hozzájárul a rendezett körülmények megteremtéséhez is, ilyen környezetben pedig jobban érzik magukat a sportolók és a nézők egyaránt. 
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
A 6 colos csőkút szivattyú megbízható vízforrást biztosít mezőgazdasága számára!A különböző mezőgazdaságokban nélkülözhetetlen a megbízható, állandó vízforrás. Ehhez az esetek jelentős részében a gazdák kutat ásatnak, nem véletlenül, hiszen ez nem csupán egy biztos pont, hanem gazdaságos megoldást kínál a nagy termőföldek, területek öntözéséhez. 
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Mezőgazdasági szivattyúk locsolásra és üzemanyag szivattyúzáshoz: korszerűsítse vállalkozását berendezéseinkkel!Manapság több mezőgazdasági vállalkozás is kiemelt figyelmet fordít az eszközpark fejlesztésére, hiszen a modern készülékek nagyon fontos szerepet töltenek be a hatékony és gyors munkában, ami a mai világban elengedhetetlen. Szinte már minden egyes területre meg lehet találni azt az ideális eszközt, amivel a szakemberek százszázalékot nyújthatnak a feladatok elvégzése során.
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Csőkút szivattyúk a kerti locsoláshoz: gondozza növényeit költséghatékonyan!Most, hogy beköszöntött a jó idő és a napsütés, sokaknál ismét előtérbe kerül a kertgondozás. Ennek az egyik legfontosabb része a locsolás: a különböző növényeknek szükségük van a napi szintű öntözésre, különösen akkor, ha száraz az időjárás és napokig nem hullik csapadék. 
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
A 2,5 colos csőkút szivattyúk nálunk elérhetők!Legyen szó autómosásról, kertöntözésről, mosásról vagy WC öblítésről, a közös ezekben a tevékenységekben az, hogy esetükben nincs szükség ivóvíz minőségű vízre, hanem elegendő a csapadék vagy talajvíz használata is.
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
A IBO JSW 100 hidrofor 24 l-es házi vízművel még kényelmesebbé varázsolhatja hétvégi házát!A tavasz beköszönte után újból benépesülnek országszerte a különböző hétvégi házas övezetek. Ilyenkor a tulajdonosok nem csupán a jó idő miatt utaznak el nyaraló ingatlanjaikhoz, hanem azért is, hogy a hosszú tél után rendbe tegyék a házat. 
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
A többfokozatú kerti szivattyúkról rövidenSok helyen a kert öntözésekor rengeteget bosszankodnak az emberek, mert gondot okoz az alacsony víznyomás, így pedig nagyon nehéz a növények locsolásával kapcsolatban hatékony és gyors munkát végezni. Ez esetben jóval erősebb, nagyobb teljesítményű szivattyúra lehet szükség.
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Felszíni kerti szivattyú szett, kiegészítőkkel: készüljön velünk a tavaszra!Ugyan még jó darabig várni kell a jó időre, sokan már most a kerttel kapcsolatos teendőiket tervezgetik. Ilyenkor egyesek azt is összeírják, hogy az elkövetkezendő szezonban milyen eszközökre, berendezésekre lesz szükség a növények gondozásához.
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Öntözzön kútból vagy természetes víznyerési helyről problémamentesen önfelszívó kerti szivattyúval!Az utóbbi években sajnos jellemző volt a csapadék rapszodikus eloszlása. Hol a belvízzel küzdöttek egyes területek, máshol pedig az aszállyal, egy-két hónap múlva pedig fordítva. Ez nagyon megviselte nem csak a mezőgazdaságot, hanem a házi kerteket is, ezért érdemes alternatív megoldásokon gondolkozni ezeknek az időszakoknak az átvészelésére. Ehhez a legjobb választás egy önfelszívó szivattyú, amellyel problémamentesen öntözheti növényeit még a legnagyobb szárazságban is.
 
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Felszíni kerti szivattyúval könnyen átvészelheti az aszályos időszakot!https://www.ibo-szivattyu.hu/kat-5-felszini-kerti-szivattyuk-htmlJavában tart a tél, azonban aki gondozott kertet szeretne, annak egész évben akad tennivalója. Ez az időszak például nagyszerű ahhoz, hogy egy kicsit jobban utánajárjunk a felszíni kerti szivattyú kérdésének. Mi is ez pontosan? Érdemes-e befektetni? Megéri-e az árát? Nézzük meg ezt a témát egy kicsit bővebben!
 
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Mire kell figyelni búvárszivattyú vásárláskor?Manapság többféle márkájú, teljesítményű búvárszivattyúval lehet találkozni a boltok polcain. Egyeseknek nem jelent gondot kiválasztani a kínálatból a megfelelő készüléket, azonban sokan életükben először vásárolnak búvárszivattyút, emiatt még nincs tapasztalatuk ezzel kapcsolatban. 
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Új szivattyúra van szüksége? Fedezze fel szivattyú webshopunkat!Sokan használnak a különböző otthoni és ipari tevékenységekhez elöregedett szivattyúkat. Ezek a berendezések bizonytalanul működnek, ezért egyre többször szorulnak javításra. Egy idő után nem érdemes ezzel foglalkozni, ugyanis a helyreállítási költségeket összeadva egy új berendezés árát kapják meg az emberek. 
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Miért vásároljon házi vízművet a kerti locsoláshoz?Ha nagy területről van szó, a kerti locsolás rendkívül idő- és energiaigényes, ráadásul jelentős mennyiségű vízfogyasztással is kell számolni. Mivel ez anyagilag gyakran megterhelő, és az emberek emellett szeretnének takarékoskodni idejükkel is, olyan megoldást keresnek a kerti locsoláshoz, amivel könnyíthetnek helyzetükön.
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Ne feledkezzen meg a kerti szivattyúk téliesítéséről!Akik kertes házban élnek, nagyon fontos, hogy odafigyeljenek a különböző kerti berendezések téliesítésére, mint például a kerti szivattyúéra.
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
A merülő búvárszivattyúval a beázás könnyen megoldható probléma!A merülő szivattyúk egyik típusa a merülő búvárszivattyú, amiről kijelenthetjük, hogy igazi mentőangyala a beázás által fenyegetett épületeknek. Aki kertes házzal rendelkezik, olyan ingatlant birtokol, aminek pincéje vagy alagsora van, annak többnyire...
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
A merülő szivattyúkról és működésükről rövidenA hétköznapi feladatokra használt szivattyúk egyik jól ismert és haszos típusa nem más, mint a merülő szivattyú. A merülő szivattyú a nevét a működési módjáról kapta, mivel, ellentétben a kerti szivattyúval, csak úgy működnek, ha...
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Mit kell tudni a BETA 2 fűtési keringető szivattyúról?Egy ház felújításakor számos dologra kell odafigyelni, mint például a falak állapotára, a csövek és vezetékek cseréjére, a nyílászárókra, és természetesen a fűtési rendszer se maradhat ki.
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Az IBO Italy hidrofor tartályokról rövidenA hidrofor tartályok leggyakoribb felhasználási területe a szivattyús házi vízellátás, illetve az öntözés, hiszen vizet tárolnak és pufferálnak, és minden esetben szivattyúval és szivattyúvezérléssel vannak kapcsolatban.
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Bővebben a homoktűrő csőkút szivattyúkrólKerti szivattyúként az esetek többségében homoktűrő csőkút szivattyút érdemes választani. A szivattyú szempontjából nem fontos a víz későbbi felhasználása, nincs jelentősége, hogy öntözővízként használjuk majd fel vagy a WC öblítéséhez. Ahhoz viszont, hogy a megfelelő berendezést válasszuk ki, mégis fontos figyelembe venni néhány dolgot.
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Minden, amit a keringető szivattyúkról tudni érdemesAz IBO MAGI és az IBO BETA keringető szivattyúk tökéletes választásnak bizonyulnak fűtési rendszerekhez, mert alacsony költséggel működtethetőek és hatékonyak. Sokan tisztában vannak vele, hogy ezek a berendezések szükségesek, de kevesen tudják, hogy tulajdonképpen mi is a funkciójuk és hogyan segítenek a spórolásban. Nézzük, mi mindent érdemes tudni erről a technológiáról!
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!