IBO SZIVATTYÚ BLOG

A merülő búvárszivattyúval a beázás könnyen megoldható probléma!A merülő szivattyúk egyik típusa a merülő búvárszivattyú, amiről kijelenthetjük, hogy igazi mentőangyala a beázás által fenyegetett épületeknek. Aki kertes házzal rendelkezik, olyan ingatlant birtokol, aminek pincéje vagy alagsora van, annak többnyire...
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
A merülő szivattyúkról és működésükről rövidenA hétköznapi feladatokra használt szivattyúk egyik jól ismert és haszos típusa nem más, mint a merülő szivattyú. A merülő szivattyú a nevét a működési módjáról kapta, mivel, ellentétben a kerti szivattyúval, csak úgy működnek, ha...
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Mit kell tudni a BETA 2 fűtési keringető szivattyúról?Egy ház felújításakor számos dologra kell odafigyelni, mint például a falak állapotára, a csövek és vezetékek cseréjére, a nyílászárókra, és természetesen a fűtési rendszer se maradhat ki.
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Az IBO Italy hidrofor tartályokról rövidenA hidrofor tartályok leggyakoribb felhasználási területe a szivattyús házi vízellátás, illetve az öntözés, hiszen vizet tárolnak és pufferálnak, és minden esetben szivattyúval és szivattyúvezérléssel vannak kapcsolatban.
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Bővebben a homoktűrő csőkút szivattyúkrólKerti szivattyúként az esetek többségében homoktűrő csőkút szivattyút érdemes választani. A szivattyú szempontjából nem fontos a víz későbbi felhasználása, nincs jelentősége, hogy öntözővízként használjuk majd fel vagy a WC öblítéséhez. Ahhoz viszont, hogy a megfelelő berendezést válasszuk ki, mégis fontos figyelembe venni néhány dolgot.
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!
Minden, amit a keringető szivattyúkról tudni érdemesAz IBO MAGI és az IBO BETA keringető szivattyúk tökéletes választásnak bizonyulnak fűtési rendszerekhez, mert alacsony költséggel működtethetőek és hatékonyak. Sokan tisztában vannak vele, hogy ezek a berendezések szükségesek, de kevesen tudják, hogy tulajdonképpen mi is a funkciójuk és hogyan segítenek a spórolásban. Nézzük, mi mindent érdemes tudni erről a technológiáról!
Érdekeli a folytatás? Kattintson a címre!