« Összes cikk megtekintése

IBO KBFU építőipari szivattyúk, a víztelenítés mesterei

iszap-és búvárszivattyúA megváltozott talajvíz viszonyok kezeléséhez professzionális megoldásra van szükség, és az IBO KBFU építőipari szivattyúk épp ezt tudják megadni Önnek!

A globális felmelegedés hatásait mindannyian a saját bőrünkön tapasztaljuk. Mindaz a változás, aminek mi tanúi vagyunk a saját környezetünkben, a talajvíz viszonyokon is nyomot hagy, és immáron ezek következményeivel is egyre többször kell szembesülnünk. A mértékadó szint eltolódásából adódóan olyan épületek esetében is megindul a vizesedés, melyek korábban szárazak maradtak minden körülmények között.

víztelenítő szivattyú

A beázás és vízbetörés jelei elsősorban a pincékben, mélygarázsokban mutatkoznak meg, de az ipar számos területén meg kell küzdeni ezzel a jelenséggel. A megoldás természetesen az utólagos vízszigetelés, azt azonban tudni kell, hogy ez önmagában egyetlen technikával sem bizonyul hatékonynak. A szigetelés előtt gondoskodni kell a talajvíz által terhelt falak tehermentesítéséről, mégpedig zsomppal és az ahhoz tartozó gépészettel.

A kiépített aknába egy megfelelő teljesítményű víztelenítő szivattyúnak kell kerülnie, ez felel azért, hogy a víz a csatornába kerüljön. Erre a célra kínáljuk az IBO KBFU iszap- és búvárszivattyú családot, melynek minden tagja extrém körülményekre lett tervezve. Az öntöttvas és rozsdamentes acél szerkezet, valamint az extra motorvédelem igen erős alapot ad a készülékeknek, ám azok ennek ellenére kifejezetten kompaktnak számítanak a maguk nemében.

A KBFU termékcsalád tagjai egyfokozatú centrifugál szivattyúk, melyek 1 és 3 fázisú kivitelben, többféle teljesítménnyel, illetve emelő magassággal készülnek. A professzionális, ámde szerényebb változatok elöntött pincékhez, építési árkokhoz alkalmasak, de akadnak olyan, igazán erős készülékek is, amik hosszú távon bírják az ipari körülményeket. A szivattyúkat könnyű telepíteni és később is csupa előnyös tulajdonsággal szolgálnak, alacsony fogyasztás, csendes működés jellemzi őket.

Talán mindezek alapján már egyetért velünk abban, hogy nem túlzás a víztelenítés mestereiként hivatkozni az IBO KBFU építőipari szivattyúkra. Győződjön meg elképesztő erejükről Ön is!