« Összes cikk megtekintése

Kondenzvíz szivattyú a berendezések problémamentes üzemeléséért

kondenzvíz szivattyúKondenzvíz szivattyú megbízható, teljesen automatikus működéssel! Egészítse ki a rendszert professzionális gépészeti eszközzel, rendeljen tőlünk!

A modern technológia mindenhol tetten érhető, egyre több berendezéssel szereljük fel otthonunkat, hogy az kényelmesebbé váljon vagy éppen gazdaságosabb legyen a fenntartása. Ám vannak olyan berendezések, amik önmagukban nem feltétlenül állják meg a helyüket, egy komplett rendszert kell kialakítanunk ahhoz, hogy a végeredmény kifogástalan legyen. Ilyen a kondenzációs kazán, a hőszivattyú és a klíma is, egyik sem teljes a megfelelő gépészeti eszközök nélkül, alkalmazásukhoz szükség lehet például kondenzvíz szivattyúra.

kondenzvíz szivattyú a berendezések működése során lecsapódó kondenzvíz elvezetésére szolgál abban az esetben, ha nem tudjuk egyszerűen, a gravitáció útján elvezetni azt. A szivattyú használata rendkívül egyszerű, hiszen csupán be kell vezetni a vizet a tartályába, az pedig továbbítja a csatornába vagy pedig a szabadba. Azonban ahhoz, hogy a használat valóban csupán ennyiből álljon, automatikus működésre van szükség, és pontosan ezt tudja biztosítani a Conibo1 kondenzvíz szivattyú.

A Conibo1 automatikusan megkezdi a működést, amikor a tartálya megtelik, majd kikapcsol, amikor a vizet kiszivattyúzta. Túltöltés elleni védelemmel van ellátva, melynek köszönhetően nem kell felügyelni a folyamatot, a kondenzvíz szivattyú megbízhatóan, gondtalanul teszi a dolgát. A Conibo1 akár pincében elhelyezett kazánhoz is alkalmazható, köszönhetően a 4,5 méteres emelőmagasságnak. Remek választás bárhova, ahol a kondenzvíz elvezetésére kell megoldást találni, a víz hőmérsékletét és pH értékét viszont mindenképpen érdemes előzetesen ellenőrizni, az ugyanis hatással lehet a kondenzvíz szivattyú működésére.

Ha a Conibo1 kondenzvíz szivattyú felkeltette érdeklődését, tekintse meg a termék műszaki leírását weboldalunkon, és amennyiben meggyőződött róla, hogy ez az, amit keres, rendelje meg bátran! Kérdéseit szívesen megválaszoljuk, forduljon hozzánk bizalommal, ha tanácsra van szüksége!